+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters
  • Home
  • Industriële waterbehandeling

Professionele oplossingen voor industriële waterbehandeling

UVAR Holland zoekt altijd de beste oplossing voor industriële waterbehandeling. Dankzij onze ervaren specialisten en ons uitgebreide assortiment zijn wij al meer dan 40 jaar actief in water, voor de drinkwatersector, land- en tuinbouw en industrie. Heeft u behoefte aan professionele ondersteuning bij engineering of optimalisatie van u systemen? Neem dan nu contact met ons op, of zoek uw benodigde product.

Veelzijdig in industriële waterbehandeling

Filters voor industriële waterbehandeling moeten aan hoge eigen voldoen. Het UDI-waterfilterprogramma en Bermad regelafsluiters, drukregelaars, watermeters voldoen aan de geldende normen en heb dan ook vele keurmerken ontvangen. Met ruime voorraden en moderne productiemethoden kunnen wij uw behoeften snel en volledig vervullen.

Alles voor industriële waterbehandeling

UVAR levert vele typen filters voor voorfiltratie en filtratie voor water in industriële processen. Ons assortiment bevat handmatige zeeffilters, controlefilters, ringenfilters, automatische elektrische zeeffilters, automatisch hydraulische zeeffilters, automatische ringenfilters, hydrocycloon seperators voor zandafscheiding, aanzuigfilters & strainers, mediafilters (filterketels eventueel met actief kool) & zandfilters. Ook kiest u uit een groot aanbod aan membraanafsluiters, ontluchters & beluchters, pilots, solenoids, schakelaars & controllers en watermeters.

Waarom industriële waterbehandeling van UVAR?

Veel gerenommeerde bedrijven in Europa werken reeds samen met UVAR. Met een veelzijdig en flexibel team bedienen wij installatiebedrijven, productiebedrijven en wederverkopers. Wij ondersteunen onze afnemers met technische documentatie en handleidingen, cursussen en producttekeningen. UVAR Holland staat voor expertise in industriële waterbehandeling en daarmee voor hoogwaardige en duurzame systemen.

Toegankelijk

UVAR staat regelmatig op watervakbeurzen. Dit biedt ideale gelegenheden om elkaar te ontmoeten. Onze vakmensen brengen hun rijke (praktijk)ervaring mee. Dus gaat u naar een beurs voor netwerken, relatieonderhoud en informatie-uitwisseling, kom dan gerust bij ons langs voor een prettig gesprek en informatieve uitleg over onze producten en nieuwe innovaties.

Meer informatie

Bij alle onderdelen voor industriële waterbehandeling vindt u de bijbehorende productinformatie en handleidingen. Hierin staat algemene informatie, de specificaties, uitgebreide beschrijvingen en alles over de werking, installatie, het onderhoud en eventuele bijzonderheden. Toch kan het gebeuren dat u nog een vraag heeft of voor de zekerheid wilt overleggen met een expert. Of dit nu om een onderdeel of een van onze diensten gaat, neem dan gerust contact met ons op.