+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters

Experts in voorfiltratie

Met goede voorfiltratie zorgt u voor minder onderhoud en storingen in uw filtratie installatie. Voorfiltratie voorkomt grote stukken afval, bladeren, takken of andere vuilsoorten komen terecht in uw leiding. Dit is uiteraard essentieel bij de voorfiltratie voor uw verdere professionele waterbehandeling, of de voorfiltratie voor UV-waterontsmetting. Wat uw situatie ook is, voorfiltratie is vaak een noodzakelijk onderdeel binnen uw bedrijfsvoering, dat vraagt om de hoogste mate van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Die biedt UVAR Holland al meer dan 40 jaar aan land- en tuinbouwbedrijven, de waterzuivering en de drinkwatersector. Profiteer van onze expertise en ervaring, neem nu contact met ons op.

Voorfiltratie en meer

Wij bieden u een groot assortiment aan technische onderdelen voor professionele voorfiltratie en gerelateerde filtratieprocessen. Bijna alle filters en producten uit het UDI-waterfiltratieprogramma en ook de watermeters, drukregelaars en regelafsluiters van BERMAD zijn direct leverbaar dankzij onze zeer ruime voorraad. Alle producten voldoen bovendien aan de eisen zoals die in Europa gesteld worden.

Voorfiltratie: advies en ondersteuning

Naast alle technische onderdelen voor voorfiltratie, leveren wij u indien gewenst het nodige deskundige advies over (voor)filtratie. Wij wisselen graag met u van gedachten, en adviseren direct vanuit onze brede ervaring en expertise. Indien gewenst staan wij ook voor u klaar als het gaat om engineering, het onderhoud, de gehele ingebruikstelling van uw systeem, of zelfs aanpassingen aan bestaande producten vanuit onze eigen moderne werkplaats.

Deskundig in voorfiltratie

De service van UVAR Holland is prettig, omdat u met iemand spreekt die u begrijpt. Onze kennis is up to date want we kennen de dagelijkse realiteit van alles wat speelt in de watersector. Bovendien worden er regelmatig cursussen en bijscholingen gevolgd door het personeel.

Ontmoet ons

Wilt u UVAR Holland persoonlijk spreken? Zoek ons dan op tijdens de relevante vakbeurzen. Hier ontmoeten wij u graag om te netwerken, relaties te onderhouden en informatie uit te wisselen over (voor)filtratie en andere onderwerpen op het gebied van filtratie. Informatief zijn ook onze demonstraties van de laatste innovaties in de branche.

Meer weten?

Gedetailleerde productinformatie en handleidingen vindt u bij alle technische producten en onderdelen in ons assortiment. Zoals specificaties, handleidingen en uitgebreide aanbevelingen voor de installatie, werking en het onderhoud. Heeft u desondanks meer informatie nodig over een van onze technische onderdelen of diensten, of wilt u simpelweg overleggen met een ervaren expert die u volkomen begrijpt, neem ook dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor u.