+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters

Bekend leverancier van regelafsluiters

UVAR Holland levert u regelafsluiters voor water. Zeer breed assortiment, waaruit u keuze heeft uit diverse types (medium gestuurde) membraan-regelafsluiters in kunststof, metaal of staallegeringen. Of het nu gaat om een zeer groot of juist klein model. Met een handbediende klepbediening, een zelfregelende of een gecombineerde bediening. Vanuit ons leveringsprogramma leveren wij tevens watermeters, beluchters en. Voor precies de gewenste regelafsluiters op maat neemt u contact met ons op. 

Regelafsluiters en meer

UVAR Holland voorziet in de behoefte aan technische onderdelen én expertise op het gebied van waterfiltratiesystemen. Onze ondersteunende diensten zijn advies, engineering, ingebruikstelling van de uiteindelijke systemen. Voor snelle en optimale resultaten werken wij vanuit ons eigen assortiment en onze eigen moderne werkplaats.

Ons assortiment bestaat het UDI-waterfiltratieprogramma en BERMAD-watermeters, drukregelaars en regelafsluiters. Tevens leveren wij handbediende en (semi-)automatische zeeffilters, mediafilters, zandfilters, seperators, zelfreinigende filters, strainersringenfilters en aanzuigfilters. Uiteraard voldoen al deze producten aan de eisen zoals die gesteld worden in de respectievelijke branches en landen.

Over UVAR Holland

UVAR Holland beschikt over zeker 40 jaar ervaring op het gebied van filtratietechnieken en technische producten zoals regelafsluiters. Die expertise zetten wij in voor uiteenlopende bedrijven in de drinkwatersector, waterzuivering, on- en offshorebrandpreventie en tuin- en landbouw. Zowel de regelafsluiters als alle andere producten leveren wij aan business-to-business aan wederverkopers, productiebedrijven en installatiebedrijven.

Over onze regelafsluiters

U heeft complete keuze uit regelafsluiters van onder andere kunststof, staal, roestvast staal, brons met diverse legeringen en titanium. Dankzij hun capaciteit en werkdruk zijn zij breed toepasbaar en staan zij bekend als zeer betrouwbare regelafsluiters, die geschikt zijn voor duurzame toepassingen in diverse professionele omgevingen. Zowel de productie als controle van de regelafsluiters is voltooid met de grootste zorg, geheel volgens de normen 9001-2000 en ISO 9000. Ze kunnen dan ook worden geleverd met alle vereiste certificaten.